Prăjitură cu magiun și nucă - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 4240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 borcan de 400g magiun,
  • 100 ml ulei,
  • 100 g zahăr,
  • 250 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu magiun și nucă - de post:

Se pune magiunul într-un castron împreună cu uleiul și zahărul și se amestecă bine. Adăugăm făina cernută cu praful de copt și sarea. La sfârșit se adaugă 50 g nucă și se amestecă bine. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei sau margarină. Se presară restul de nucă deasupra și se dă la cuptor la 180 grade pentru 30 minute.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu magiun și nucă - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem, jir si nuci