Cureti 2 fructe kaki de coaja, le tai cubulete si le mixezi pana obtii o crema foarte fina.
Dai ciocolata pe razatoarea mare sau o tai in bucatele. Adaugi faina, praful de copt, scortisoara si nucile macinate.
Separi ouale si mixezi foarte bine albusurile.
Mixezi untul la temperatura camerei cu zaharul (macinat), pana obtii o crema omogena. Adaugi galbenusurile si mixezi bine.
Adaugi si pulpa de kaki si omogenizezi. Adaugi mixul de faina in crema de unt si amesteci bine.
Incorporezi albusurile bine batute in aluat, amestecand cu grija, de jos in sus cu ajutorul unei lingure de lemn.
Tapetezi forma cu hartie de copt si adaugi aluatul.
Coci prajitura, in cuptorul preincalzit la 170°C, pentru 40-50 de minute. Inainte de a scoate prajitura din cuptor, o intepi cu o scobitoare. Daca aceasta iese curata, prajitura este coapta, daca iese umeda, o mai lasi la cuptor cca. 5 minute.
O lasi sa se raceasca in tava, apoi o tai in patratele/dreptunghiuri si decorezi cu felii de fructe kaki.