Prajitura cu Inka

de Angelina_Elena in Dulciuri, 18 Iul 2013 | 4634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 3 linguri inka
  • jumatate cana lapte
  • jumatate cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Inka:

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi laptele si uleiul.

Faina cernuta o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida.

Impartim compozitiea in 2 parti egale. In una punem inka iar cealalta o lasam asa.

Tapetam o tava cu hartie de copt si putin ulei.

Asezam (folosind o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro)  in mijlocul tavii o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta pana terminam.

Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 30-35 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Inka" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

19.07.2013, 13:19

Geanina

diaconta 1

20.07.2013, 22:27

ce super arata

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 22:36

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu Inka