albusurile se bat bezea cu un praf de sare, apoi incorporam zaharul si mixam pina sta bezeaua pe paletele de la mixer. Galbenusurile le amestecam cu apa si uleiul si turnam in fir peste bezea amestecind usor de jos in sus cu o paleta sau lingura. Faina se amesteca cu corn flour-ul sau amidon si praful de copt la fel incorporam lingura cu lingura. Punem in tava unsa cu unt sau margarina. Tava este de marime mica, nu cea de la cuptor, cam jumatate. Dam la cuptor 25 -30 min la 175 grade. Se lasa blatul la racit.
Crema de iaurt:iaurtul se pune la blender impreuna cu zaharul si putin mai mult de jumatate din fructele de padure. Pudingul se amesteca cu doar jumatate din cantitatea de lapte scrisa pe cutie adica un sg pahar ( 200 ml) lapte. Punem puddingul peste iaurtul cu fructe. Gelatina o hidratam cu citeva linguri de apa (4-5), apoi deasupra unui vas cu apa calda amestecam continuu pina se topeste complet si adaugam apoi peste iaurt impreuna cu restul de fructe intregi .
Blatul se taie in doua, insiropam primul blat si punem iaurtul peste. Punem blatul urmator il insiropam si dam la frigider minim 4-5 ore. Ornam cu frisca si fructe de padure sau cu orice doriti.