Prajitura cu iaurt cu fructe

de - Andreea - in Prajituri, 12 Mar 2014 | 8740 vizualizari

 

E aceeasi prajitura cu iaurt doar ca de data aceasta am pus mai putin zahar si am folosit iaurtul cu fructe .Este mult mai parfumata !!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • 250 gr faina
  • 250 gr iaurt de fructe cu gust de piersici
  • 3 oua
  • 1\2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt cu fructe:

Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri .

Albusurile le mixam cu un varf de sare pana devin o spuma tare.

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana ce acesta s-a topit.

Adaugam la galbenusuri,uleiul si iaurtul de fructe si mixam in continuare.

Separat amestecam faina cu pradul de copt si o adaugam treptat la compozitie.

Adaugam la sfarsit albusurile si amestecam usor cu o spatula de jos in sus.

Tapetatm o tava cu hartie de copt ( sau o ungem cu unt si tapetam cu faina ) .Turnam compozitia si dam la cuptor la 200 grade pentru 25 minute.

Dupa preferinta se pudreaza cu zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt de piersici si frisca