Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras

de madi_marin in Prajituri, 25 Mai 2010 | 30550 vizualizari

COMENTARII (24)

Ina 1

25.05.2010, 19:30

prima la raioasa!!!!!!!

lia maria 1

25.05.2010, 19:43

eu a doua vin fuga cu 5 furculitesa prind macar o bucatica

madi_marin 1

25.05.2010, 19:47

e tava plina ca de-abia am facut-o..... va astept la acte o bucatica....

gaby_duceag 1

25.05.2010, 19:50

.mie imi place si cu branza,acelasi aluat de baza.pofta buna!

nadina73 1

25.05.2010, 19:57

felicitari bagy,madi

Rocsi 1

25.05.2010, 20:03

si eu si eu ca imi place

dicarmencitta1957 1

25.05.2010, 20:11

Madi draga mea ,mi-ai adus aminte de mama mea.Mereu facea aceasta prajitura,tare buna.Felicitari arata tare bine.

janet 1

25.05.2010, 20:12

Bunaaa,rau! O faceam cind eram mai tinara!

madi_marin 1

25.05.2010, 20:22

gaby....multumesc. cred ca si cu branzica e buna, o sa incerc si asa.... oricum sunt foarte incantata de ce a iesit, e super buna....

madi_marin 1

25.05.2010, 20:22

nadina....

madi_marin 1

25.05.2010, 20:22

rocsi....te servesc cu placere....

madi_marin 1

25.05.2010, 20:26

dicarmencitta ....multumesc frumos....

madi_marin 1

25.05.2010, 20:27

janet....asa e...delicioasa....

Roxana 1

25.05.2010, 20:31

madi mai e si pt mine??

madi_marin 1

25.05.2010, 20:50

roxana....mai e si pentru tine, cum sa nu...

ana 1

25.05.2010, 20:55

E foarte buna ,aceeasi reteta o fac si eu ,este preluata de la bunica mea .

Teo 1

25.05.2010, 22:07

asa e , prajitura dateaza de pe timpul bunicii, dar e chiar buna; sa te mai intreb daca a mai ramas ceva... la ''cei codasi'' le atarnam lingurile de gat !

madi_marin 1

26.05.2010, 10:09

teo... a mai ramas un piculet....

mena29 1

30.05.2010, 21:20

Vreau si eu tot un piculet am lasat si furculitele

madi_marin 1

31.05.2010, 10:05

mena...cam tarziu....nu mai am, dar cand o sa mai fac o sa iti pastrez o bucatica....

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:03

bai ce am ratat, dar o pun la favorite ca sa fac si eu! azi nu mai gatesc nimic decat ma plimb prin bucatariile voastre si adun retete bune.

raluuu 1

29.01.2012, 16:32

daca il bagi aluatul de ras 15 min la congelator il vei putea rade mai usor

iry-gabriela 1

23.05.2012, 00:13

madi_marin 1

23.05.2012, 20:40

iri_love....ma bucur ca iti place...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos, jeleu de capsuni si foi de napolitane