M-am jucat si eu un pic......
Foile : Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pana acesta se topeste, apoi adaugam galbenusurile, amoniacul stins cu zeama de lamaie , omogenizam. Adaugam faina si amestecam la final adaugam albusurile batute spuma tare. Impartim compozitia in 3 parti egale, intr-o parte adaugam cacaoa cernuta si omogenizam. Am folosit tava de la cuptor, am pus hartie de copt si am intins compozitia intr-un dreptunghi cu dimensiune de 33/24 cm, cu aproximatie. Coacem pe rand foile albe si apoi cea cu cacao. Bagam tava la cuptorul preincalzit, avem grija ca se coace destul de repede, cca 12-15 min. Scoatem cu tot cu hartie de copt din tava si lasam sa se raceasca, apoi dezlipim usor hartia de copt, cu atentie sa nu rupem foile..
Asamblare: Asezam pe o planseta foaia alba, intindem gem de prune cu migdale, nici foarte mult gem dar nici doar sa ungem foaia, apoi radem ciocolata, asezam foaia de cacao, presam usor sa se lipeasca foile intre ele, intindem gem, radem ciocolata si asezam ultima foaie, presam bine. La final turnam ciocolata topita, intindem bine pe toata suprafata si radem ciocolata alba. Lasam sa se raceasca glazura si apoi portionam.