Eu va multumesc de aprecieri, dar stiu bine cum stau, fata de unele din voi....
Oricum, va asigur ca a fost delicioasa prajiturica, chiar si cu motzuri gen "sparcaieli"
Imi pare rau ca nu am intrat ieri seara sa ma hilizesc si eu cu voi. Privit de sus..., ma rog, motzurile de frisca, se poate sa semene cu ce-a zis Costel...dar in sectiune arata PERFECT, crema e batoasa, blatul a crescut frumos si glazura luceste ca oglinda. Nu e numica de obiectat...
draga mea am incercat si eu sa fac prajitura asta si mi s-a taiat crema...am mai incercat o data si la fel mi s-a intamplat...maine e pastele si nu stiu ce prajitura am sa pun pe masa si apropo mie mi-a iesit mult mai inchisa la culoare...sigur ai scris cantitatile bine?pentru ca mi se pare ciudata sa iasa asa alba cu 2 linguri de cacao si 200 de gr de cioco menaj...
Hristos a Inviat, Adelinutza!
Nu inteleg de ce ti s-a taiat crema si-mi pare rau... Chiar nu vad de la ce... O fi fost ciocolata prea fierbinte...?
Cat despre culoare, poate fi de la aparatul foto ( de multe ori nu reda exact culoarea produsului ) sau de la tipul de cacao si de ciocolata menaj ( mata sau lucioasa, nu mai stiu acum de care am folosit ) , dar cantitatile sunt bine scrise.
Pacat ca nu te-ai putut bucura de acest desert ...
Toate cele bune!
am reusit in cele din urma cu prajiturica...am reusit sa fac crema dar nu am mai adaugat laptele...am pus doar frisca,cacaoa,gelatina si alunele...a iesit dumnezeiasca...iti jur....mai devreme am papat doua patratele...am sa ajung de 100 de kg daca mai continui asa.. dar daca a iesit asa de buna ce sa fac
aaaaaaaaaa si prima data mi s-a taiat de la cocolata prea ferbinte si laptele rece...a fost un soc pentru frisca..iar aa doua oara s-a cam taiat dar nu am mai adaugat laptele ci am adaugat repede gelatina calda si am bagat-o repede in frigider...si s-a inchegat...am scos-o din frigider am intins-o pe blat si...voila...rezultatul...important este ca toata lumea a fost multumita...mai ales eu