Faina se freaca cu untura, se adauga zaharul, mierea, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta un aluat, se imparte in patru. Se intind foile pe dosul tavii si se inteapa cu o furculita. Fundul tavii se unge bine cu ulei si se presara cu faina, se coc foile timp de 7-10 minute la 180 grade. Cand sunt usor rumenite se scot din cuptor, foile prea coapte nu se mai inmoaie.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 250ml laptele rece. Se fierbe la foc mic siropul pana se dizolva complet caramelul.Se da deoparte si se lasa la racit. Galbenusurile se freaca cu amidonul si restul de lapte, se amesteca cu siropul de caramel si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa crema. Se lasa crema la racit apoi se mixeaza cu untul. Se umplu foile cu crema si se aseaza o greutate deasupra prajiturii.
Se taie a doua zi cand foile s-au inmuiat.