Briose cu gem de piersici-de post

de mikidaniro in Prajituri, 7 Mar 2012 | 5621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri de gem de piersici
  • 2 linguri de ulei de masline(merge si normal)
  • 6 linguri fanta de portocale
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem de piersici-de post:

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul.Adaugam uleiul,fanta, esenta de vanilie si amestecam pana se omogenizeaza,apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si amestecam energic.

Intr-o tava de briose in care punem hartie speciala sau ungem cu ulei si tapetam cu faina,punem 3/4 din compozie.Compozitia ramasa o amestecam cu cacaua,esenta de rom si punem deasupra fiecarei briose.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pt 20-25 de min.sau pana trece testul scobitorii.

TIPS-URI

1

compozitia este pentru 6 briose mari

2

optional le puteti servi cu gem sau dulceata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de piersici-de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana