foi
crema
glazura
Foile
Intr-un bol frecam ouale cu zaharul,adaugam margarina si bicarbonatul stins cu putin lapte.Treptat adaugam laptele caldut.
Amestecam cu o lingura de lemn iar la final framantam adaugand faina pana o incorporam toata.
Impartim coca in 4 parti egale.Coacem foile pe dosul unei tavi (eu am folosit tava de la aragaz)cca 12 min.
Crema
Punem laptele la fiert.Mixam ouale cu zaharul pana se dizolva.Adaugam faina in ploaie,esenta si zaharul pudra si le mixam impreuna.
Dam focul la mic si adaugam compozitia de oua.Amestecam continuu pana incepe sa se ingroase.Oprim focul si lasam sa se raceasca.
Asamblare-asezam o foaie, adaugam crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie iar la final adaugam glazura obtinuta din ciocolata topita impreuna cu untul.Dam la frigider pana a 2 a zi.