Prajitura cu felii de cozonac

de georgiana24 in Prajituri, 17 Ian 2013 | 5247 vizualizari

 

Dupa sarbatori mai raman resturi de cozonac sau chiar cozonaci intregi si m-am gandit sa inventez ceva pt a nu arunca "munca" mea....

 

INGREDIENTE

  • 1 cozonac(300 gr)
  • 100 gr zahar + 2 linguri
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 1l lapte
  • 1 esenta rom
  • 1 plic crema de ciocolata
  • 100 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu felii de cozonac:

Se taie cozonacul felii si se aseaza in tava (sau resturile care v-au mai ramas)

Din 100 ml de apa si 2 linguri de zahar si esenta de rom facem un sirop si insiropam cozonacul.

Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul, cand este fiert adaugam budinca si crema de ciocolata, amestecam bine si cand se intareste un pic inseamna ca este gata.

Turnam totul peste cozonac si presuram cu nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu felii de cozonac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Lau 1

18.01.2013, 13:48

place

Rocsi 1

18.01.2013, 15:05

Buna

MotanLaOale 1

18.01.2013, 20:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura alb/negru