In locul energizantului puteti pune miere{se poate chiar si zaharisita}..
Pt. inceput omogenizam foarte bine toate ingredientele solide apoi cu cele lichide pentru blat : apoi turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam pina se rumeneste {facem testul cu scobitoarea}.
Dupa coacere se scoate si se lasa la racit. Intre timp preparam crema : punem intr o cratita micuta dar mai adinca zaharul, cacaoa, si faina le incorporam bine apoi turnam 5 linguri din lapte omogenizam si amestecam continu{atentie la foc mic ca altfel se poate lipi crema}, si la final untul amestecam pina vedem ca sa topit in tot acest timp crema se va inchega si o sa mai fie nevoie sa mai adaugam cite un pic din laptele ramas {depinde cit de lichida doriti crema,} eu am lasato mai groasa ca oricum ea se va intari.
Oprim focul si lasam crema macar 20- 25 de min la racit. Cid blatul sa racit bine taiem prajitura in forma dorita si luam fiecare prajitura in parte si o dam prin crema calduta, doar partea superioara.
Pofta Buna!!
1
Se pot orna prajiturile cu frisca, miez de nuca, fructe etc..!! La aceasta prajitura puteti sa faceti si un sirop si sa o insiropati, este mult mai buna.