Pentru blat:
Pentru crema:
Incepem cu prepararea blatului. Untul il frecam bine cu o lingura de lemn, pana se inmoaie. Adaugam zaharul si frecam mai departe pana compozitia devine pufoasa. Apoi adaugam ouale, unul cate unul.
Nu adaugam un alt ou, decat dupa ce cel anterior s-a incorporat. Adaugam faina cu praful de copt si laptele. Amestecam bine si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 18-25 minute. Lasam blatul la racit si pregatim crema. Amestecam bine crema mascarpone cu zaharul, pana se topeste zaharul.
Adaugam crena nuttella si omogenizam. Dupa ce s-a racit blatul, il taiem in jumatate pe latime, apoi fiecare jumatate o taiem in doua (din grosime). Asezam pe o tava sau farfurie o bucata de aluat. O ungem cu crema. Peste asezam alt blat, ungem iar cu crema. Vom.avea 4 randuri de blat si 4 de crema. Ungem deci si blatul de deasupra cu crema. Lasam la racit 2-3 ore si apoi portionam. O prajitura rapida, dulce, pe placul tuturor!
Pofta mare dragi bucatarasi!