Prajitura cu zmeura si cocos

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Iul 2010 | 8934 vizualizari

 

racoroasa de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pandispan cu cacao dreptunghiulare din comert sau facute in casa;
  • 1 castronel de zmeura
  • 1 crema mascarpone
  • zahar 4 lingurite
  • 1/2 cutie frisca Hulala
  • 1 punguta razatura de nuca de cocos alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si cocos:

Se prepara extrordinar e rapid si e tare gustoasa.Daca aveti blatul gata cumparat totul e foarte usor de asamblat: se mixeaza crema de mascarpone cu frisca  si cu o lingura de nuca de cocos si se intinde direct peste foaie de blat.Apoi presaram cu grija din loc in loc cateva fructe de zmeura, apoi asezam un nou blat de cacao si ultima data imbracam totul in crema alba de mascarpone cu frisca.Se  presara nuca de cocos peste tot si se lasa la rece.Apoi se taie cu grija si se serveste cu zmeura deasupra fiecare bucata.

TIPS-URI

1

va recomand pentru aceasta prajitura blatul de cacao de la Vincinni, e foarte moale si nu trebuie deloc insiropat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:38

excelent............ce de bunatati ai mai facut Epu................

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:48

va multumesc fetelor! pupici pentru toata lumea!

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:49

dentistutza blatul l-am luat de la un magazinas din cartier

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca cu blat de mac si cocos, crema de vanilia si glazura de ciocolata