Prajitura cu crema de vanilie si bezea

de sandytza in Prajituri, 5 Oct 2009 | 11767 vizualizari

COMENTARII (26)

ANCA 1

06.10.2009, 00:11

arata super!!

rivka 1

06.10.2009, 00:53

arata intr-adevar super, foarte decorativa prajitura asta!!!!

Bunica 1

06.10.2009, 14:16

Dupa atata absenta era musai sa vii cu ceva bun si frumos.

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:47

arata super

sandytza 1

07.10.2009, 00:09

multumesc fetelor pentru apreciere . Ma bucur ca va place si sincer merita si probata.

ionix 1

07.10.2009, 15:31

cu ce le-ai decupat asa frumos??? cat de mare e tava ta??? cred ca e foarte buna... seamana cu o crema care-am facut-o de curand dupa reteta lui Miha...
arata bine prajiturica asta si as face-o in weekend hihihihi

sandytza 1

07.10.2009, 16:12

tava mea de prajitura e dreptunghiulara normala nu stiu exact dar dimensiunile standard. Iar cu ce am decupat e un cerc de inox inalt ce se foloseste la decorat platouri . Am sa pup o poza sa vezi.

ionix 1

07.10.2009, 17:10

ahh, o sa ma duc sa caut cerc de ala...
mersiiiiiiiiiiiii

leoflori 1

07.10.2009, 17:17

sandytza 1

07.10.2009, 17:24

Pentru nimi Ionix

ionix 1

07.10.2009, 17:43

o sa-ti spun daca mi-a iesit si ce mi-a iesit hehehe

sandytza 1

07.10.2009, 20:25

Sony un pic mai este numa

sandytza 1

08.10.2009, 00:44

Roxy pacat ca aici nu se poate si gusta numai vedea

sandytza 1

08.10.2009, 15:02

Carmen nu am facut niciodata dulceata de gogonele

ionix 1

08.10.2009, 19:58

pssssst... nu te supara... cand faci albusurile pe foc le bati si inainte??? sau le bati direct numai in bain-marine?? si daca le tai cu un cutit merge??? n-am gasit forma ca a ta

sandytza 1

08.10.2009, 21:55

Ionix bat inatai albusurile pana devin cat de cat teapene apoi le batpe abur. Pe abur se bat pana se incheaga un pic . Ai sa vezi cum se schimba si o sa se faca dure dure. Cand le tai cu cutitul perfect sa sti chiardaca tai bucati mici. Cat despre forma poti sa iti faci dintr-o conserva de tabla cat de cat tare

ionix 1

09.10.2009, 13:09

ah, ar fi si asta o idee... si daca decupez este greu de decupat??? adica risc sa rup prajiturica sau ceva??? de abia astept s-o fac, mi se pare greut un pic la faza cu bezeaua... sper sa-mi iasa
ah, si eu ma gandeam sa presar capucinno deasupra??? crezi ca merge?
trebuie lasata la rece mai mult inainte de a o manca ? sa stiu dac-o fac de azi sau maine

sandytza 1

09.10.2009, 22:13

Ionix eu am taiat-o imediat dupa ce am terminat-o . Sfatul meu e sa o tai dupa ce o lasi un pic la rece. Adica sa apuce sa se intareasca untul . De preferat e sa se manance dupa o zi pentru ca tot siropul ce lasa bezeaua intra prin crema in blat si se insiropeaza . Daca o mancati imediat nu se intampla nimic . Eu am facut l arepezeala si in 2 ore s-a mancat si succes a avut 100 % . De decupat se decupeaza foarte simplu. Doar apesi cercul si se taie usor. Chestia e ca o sa ai parti ale prajiturii care raman dupa decupare si nu se pot pune pe un platou dar de mancat se pot manca . Sper sa te fi lamurit .

sandytza 1

10.10.2009, 01:12

Apropo Ionix dupa ce o faci poate ne aretisi noua

ionix 1

10.10.2009, 17:14

salut... sarut-mana mult pt indicatii... pai, astept sa "asamblez prajitura"... blatul mi-a crescut foarte mult, nu stiu de ce dar arata foarte bine.... acum o sa ma duc sa pregatesc sa fac bezeaua... mi-e un pic frica sa n-o stric acum la final o sa postez poze... sarut-mana mult, esti o dulcica...
ah, si n-am facut rost de forma rotunda asa ca o sa le fac patratele... n-o sa fie asa momoase ca ale tale
mersi mult

ionix 1

15.10.2009, 18:27

heyyy, ce mai faci? am postat, in sfarsit, pozele si cu reteta ta http://www.bucataras.ro/retete/2171/prajitura_cu_crema_de_vanilie_si_bezea.html

sandytza 1

17.10.2009, 22:46

Am vazut Ionix . Foarte bine arata felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu miere, nuca si cacao