Se mixeaza albusurile spuma, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand se albesc. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao si se amesteca usor pana cand se incorporeaza.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute. Nu deschideti usa cuptorului in primele 10-15 minute.Trecem la pregatirea siropului: caramelizam zaharul, peste care adaugam apa si esenta de rom si lasam pana cand se topeste complet tot zaharul. Se insiropeaza blatul.Separat se pregateste budinca dupa instructiunile de pe plic. Se pune budinca cand incepe sa se raceasca usor peste blatul deja racit.Se topesc 200 de grame de ciocolata pe baie de aburi cu 3 linguri de lapte si se pune peste prajitura.Se adauga nuca de cocos si se da la frigider pentru o ora.