Blatul: biscuitii se macina sau se piseaza. Peste ei se pune unt topit. Optional se mai adauga zahar. Am pus foarte putin in unt.
Aceasta compozitie de pune intr-un vas, se preseaza cu palma pentru a se uniformiza (si a se da forma de blat) si se pune la rece.
Crema: frisca se bate bine se face ca o bezea. Peste ea se pun iaurturile. Se amesteca cu un tel foarte bine. Se pune cca 100 g zahar pudra si gelatina hidratata si topita. In compozitie am pus mure din dulceaata (m-am gandit ca se potriveste cu gustul capsunilor din iaurt). Compozitia se pune peste blatul de biscuiti si se da la rece. La rece sta cam o ora si jumatate -doua.
Gelatina: am pus praful de gelatina intr-o cana cu 50 g apa, am mestecat foarte bine si am dat-o la microunde in doua reprize de cate 30 sec.
Pofta buna!
PS Aspectul estetic nu este unul grozav, va asigur ca gustul, da!
1
mure din dulceata