BLAT-Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile unul cate unul si esenta. Incorporam faina amestecand continuu cu telul. La final adaugam untul topit si racit. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea
CREMA-laptele il incalzim putin. Albusul il batem spuma cu un praf de sare, adaugam amidonul, cacaoa, zaharul si laptele treptat. Amestecam bine, turnam compozitia intr-o cratita si punem pe foc, amestecand continuu sa nu se prinda, pana se ingroasa crema. La final adaugam esenta de rom.
GLAZURA-intr-o cratita punem zaharul cu apa si punem pe foc mic. Cand siropul fierbe se adauga cacaoa si margarina, amestecand continuu pana se topeste margarina
ASAMBLARE-taiem blatul in 2. Asezam prima foaie, o insiropam putin. Adaugam crema, a 2 foaie si glazura putin racita. Eu am ras piscoturi deasupra.