Prajitura asta mi-o facea mama mereu cand eram mica, si tare mult imi placea :X
FOILE
Albusurile se bat spuma cu zaharul, pana devine ca o bezea , apoi adaugam nuca
Compozitia se imparte in doua. Se coc 2 foi pe fundul tavii.
BLATUL
Se separa galbenusurile , se freaca cu zaharul pana devin spumoase.
Albusurile se bat spuma ,peste care se adauga galbenusurile si faina.Se omogenizeaza si se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace in aceasi tava in care am copt si foile.
CREMA
Galbenusurile cu zaharul, cacaoa si cafeaua se pun a fiert in bain-marie la foc mic, circa 10 minute, apoi se adauga untul si se continua fierberea pana compizitia se ingroasa . A se amesteca continu.
Se da la rece.
GLAZURA
Zaharul , apa , untul si cacaoa se pun la foc mic pana se leaga.
Toate sunt gata incepem asamblarea .
Se pune prima foaie, jumatate din crema de cafea, blatul, restul de crema , si ultima foaie .
Deasupra se pune glazura si se da la rece, nu la frigider.
Se serveste a doua zi.