daca mananci o bucata nu te mai opresti si tot mananci..................si rocsi ne cearta(pe buna dreptate)
Se amesteca bine praful de copt cu untul si cu oul pana se face spuma apoi se pune faina cate putin si laptele caldut si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase .Se unge o tava (mica nu tava mare)cu ulei apoi se pune folie de aluminiu si se toarna compozitia
se pun ciresele cu tot cu samburi am pus eu,apoi se da la cuptor 35-40 minuta la 160 grade
Cand se scoate prajitura din cuptor se lasa sa se raceasca ,apoi se face budinca,este o budinca care se face la rece (o budinca nemteasca)se amesteca praful de budinca cu laptele rece si se mixeaza 3-4 minute si budinca e gata.
Budinca se pune peste blatul cu cirese apoi am pus caramel, si se decoreaza
Initial Dragos a vrut cu frisca dar cum s-a trezit tarziu sa-mi zica ........ magazinele erau inchise deja asa ca am pus budinca si a iesit ...................grozav de buna