Ouale se separa; albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se lasa deoparte.
Gabenusurile se mixeaza cu zaharul 10 minute pana devin o compozitie cremoasa,apoi se adauga uleiul si leptele si se continua mixarea. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se cerne peste compozitia de galbenusuri. Albusurile se incorporeaza in crema de galbenusuri si se amesteca cu o lingura pentru a nu se lasa compozitia.
Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie(24x24) si se coace la temperatura medie 25-30 minute sau pana trece testul scobitorii.
Crema:
Galbenusrile se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga amisonul si laptele. Compozitia se pune intr-o cratita,pe foc,si se amesteca incontinuu pana se ingroase ca o smantana,apoi se lasa deoparte pana la racire completa.
Piscoturile se rup bucati se se amesteca cu 100 ml cafea.
Untul se mixeaza cu zaharul pudra, apoi se adauga crema racita si piscoturile faramitate in cafea.
Glazura:
Ciocolata rupta bucati se amesteca cu laptele si untul si se topeste la bain-marie.
Blatul se insiropeaza cu putina cafea,se intinde ½ din crema,un strat de piscoturi inmuiate in cafea si restul de crema. Se da la rece apoi se toarna glazura. Desupra glazurii se aseazea capsuni intregi(optional)