Frageda, ciocolatoasa, umeda si moale in acelasi timp!
Nuca se da putin la cuptor si stafidele se hidrateaza in esente. O parte din nuca se macina si restul se toaca marunt dupa care se amesteca cu ingredientele uscate si stafidele. Adaugati apoi apa, esentele, uleiul si amestecati cu telul dupa fiecare.
Prajitura se coace in forma de silicon la cuptorul cu microunde timp de 9 minute sau la cuptor timp de 40 de minute, neaparat cu testul scobitorii. Daca pe margini e facuta si la mijloc nu, mai lasati-o. Eventual, cand e gata scoateti-o din cuptor sa nu se intareasca prea tare.
1
Puteti face aceasta prajiturica cu ce va trece prin minte, fructe, nuci, seminte, nuca de cocos
2
Puteti pune 1/2 din aluat in forma, la mijloc banane taiate si apoi restul de aluat.
3
Se pot pune si visine congelate in compozitie, merg de minune cu ciocolata!
4
Daca folositi ciocolata, o dati prin razatoare sau o taiati cubulete mici si o adaugati in aluat.