Blat:
Crema:
Jeleu:
Albusurile se bat spuma cu apa si zaharul, pana ce devine o bezea tare, apoi adaugam galbenusurile si mixam.
Adaugam cacao cernuta si faina amestecata cu praful de copt, pe rand, amestecand usor dupa fiecare lingura.
Turnam compozitia intr-o tava , tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incalzit cca 30 min.
Intre timp pregatim crema, branza mascarpone se mixeaza cu zaharul pudra. Batem frisca si adaugam la branza.
Se toarna peste blatul racit si se da la rece pana ce pregatim jeleul de capsuni.
Curatam capsunile de codite, spalam si taiem pe jumatate sau pa sferturi, daca sunt marisoare.
Presaram zaharul si turnam apa peste capsuni si punem pe foc incet, pana ce se topeste zaharul.
Hidratam gelatina dupa instructiuni, apoi dizolvam in siropul de capsuni. Lasam pana ce se raceste putin, apoi turnam peste crema. Lasam prajitura la rece cel putin 2 ore, eu am lasat pana a doua zi ( am facut seara, tarziu prajitura si de acea m-am putut abtine :)) ).