Mi-am dorit ceva vesel, frumos care sa ne faca sa zambim si sa fie dulce, pufos, cu cuiocolata si frisca, preferatele mele. deci, rezultatul nu putea fi decat acesta, m-am gandit eu.
Am pregatit aceste minunate cupcakes cu masurarea ochiometrica a ingredientelor (asa cum fac la mai toate retetele---niciodata nu reusesc sa ma tin exact si cu masurarea perfecta a ingredientelor pt. diferite retete), dar voi incerca sa va spun cu aproximatie cam ce si cat am folosit pt. 10 buc.
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele pt. muffins si se toarna compozitia in tava de briose, tapetata cu hartiute speciala (eu am folosit hartiute rosii, ca sa se asorteze cu decorul final). Se lasa la copt pana cresc si trec testul scobitorii. Se lasa la racit, iar intre timp se prepara crema: frisca se bate bine cu mixerul pana se intareste, apoi se adauga zaharul pudra si smantana grasa (eu folosesc acest mic truc pt. a stabiliza frisca). Pt. un plus de siguranta ca totul va iesi perfect, la final se adauga si praful intaritor si se mai bate putin. Frisca obtinuta se toarna in pos si se decoreaza briosele de ciocolata. Apoi se aseaza si celelalte decoratiuni, pt. finisare.
Enjoy!