Este o prajitura cu textura umeda si gust dulce acrisor
Se amesteca faina cu cacao si praful de copt. Se amesteca cafeaua cu smantana. Fructele de padure se pudreaza cu faina.
Se freaca bine zaharul cu untul (la temperatura camerei) si se adauga cate un ou, timp in care se mixeaza aluatul. Se adauga treptat, faina amestecata cu cacao.
La final, se adauga si smantana in care s-a dizolvat cafeaua - va rezulta o compozitie gen aluat mai gros; apoi puteti integra usor in aluat, fructele de padure - amestecand usor cu o lingura si nu cu mixerul, sau le puteti aseza peste blat dupa ce l-ati asezat in tava.
Se asaza aluatul cu grija, in tava tapetata cu hartie de copt, si se da la cuptor 30-40 de minute sau pana cand scoateti o scobitoare uscata.
Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste cu pofta!!
Eu le-am servit glazurate si cu miere.