Prajitura cu caise

de Rocsi in Prajituri, 25 Iul 2010 | 4013 vizualizari

 

Reteta o stiu dintr-o revista practic...

 

INGREDIENTE

  • 8-9 caise mai mari
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 10 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 14-15 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Caisele se spala ,se scot samburii si se taie in 4 fiecare caisa.

ouale se bat spuma cu zaharul ,care se pune treptat.

peste spuma de oua se pune uleiul si laptele si se mixeaza iar.

praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie si se adauga si acesta.

acum incepe sa se puna si faina treptat(tre sa iese un aluat ca la pandispan) dar si vanilia.

o tava rotunda,se unge cu putina margarina.

se pune si hartie de copt.

se toarna 3 sferturi din compozitie in tava.

restul se amesteca cu lingura de cacao.

se pune si aceasta peste compozitia alba ,se amesteca cu coada unei linguri.

apoi se aseaza sferturile de caise.

se da in cuptorul incins 30-40 min,pana aceasta este facuta.

cand e gata se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac Treccia Russa