trebuia sa le fac la baieti ceva dulce si rapid asa ca am reusit sa le fac ceva pe placul lor, o prajitura cu cacao si frisca
Preparare prajitura cu cacao si frisca
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare ,cand albusurile sunt gata adaugam treptat zaharul ,galbenusurile si uleiul. La sfarsit adaugam faina,cacaoa si praful de copt amestecate in prealabil
Punem prajitura la cuptor timp de 30-40 de minute iar intre timp batem firsca cu zaharul vaniliat in timp ce gelatina a fost pusa la inmuiat timp de 10 minute
Cand frisca este gata adaagam in gelatina care a fost desfacuta in apa calduta
Crema o preparam conform instructiunilor de pe plic
Cand prajitura s-a racit o taiem in asa fel incat sa iasa 2 foi si le umplem cu crema de ciocolata punem a dua foaie si peste foaie adaugam frisca
Punem prajitura cu cacao si frisca la rece vreo 4 ore