ce e cu branza e grozav...............mie imi place la nebunie,si am facut sa fie doar am o grama de fete nu?
Blat:
Umplutura:
Se bat ouale intregi cu zaharul apoi se pune laptele ,uleiul,praful de copt,vaniliile,cacao si faina.
Se amesteca bine toate impreuna,este o compozitie mai mai moale mai lichida.
Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa si tapetata iar cealalata jumatate se lasa deoparte si se pregateste umplutura
Umplutura:
Se amesteca bine branza cu zaharul,ouale intregi,coaja de lamaie,faina ,grisul si stafidele
Se ia cu o lingura si se pune peste compozitia din tava ,peste toata compozitia, apoi se toarna compozitia ramasa cu cacao.
Se da tava la cuptor pentru 65-70 minute la 160 grade
Ingredientele sant pt o tava mare ,in schimb eu am pus cantitatile pt o portie si jumatate si e foarte mult asa ca reduceti din cantitati .
L a final pt siguranta faceti testul scobitorii
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar