E buna tare :)
Punem in robot biscuitii si ii macinam cat mai fin. Adaugam untul la tempertura camerei si oul intreg . Mixam bine pana ce toate ingredientele s-au amestecat .
Separat amestecam ricotta, mascarpone, cele 4 oua ramase, zaharul si romul. Mixam bine pana ce totul devine o crema .
Punem pepitele de ciocolata si amestecam in continuare.
Tapetam o tava rotunda pentru cuptor cu hartie de copt umezita.
Punem compozitia de biscuiti. Nivelam bine cu dosul palmei apoi turnam compozitia cu branza. Nivelam bine cu ajutorul unei linguri .
Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce prajitura s-a rumenit usor la suprafata .
Cand este coapta, scoatem prajitura si o lasam in tava sa se raceasca bine .
Cu cat se va raci cu atit prajitura va da inapoi ...
Cand s-a racit bine o feliem dupa plac si servim.
Dupa preferinta puteti presara zahar pudra dar prajitura este deja foarte dulce.
Pofta buna !