Cheesecake cu zmeura

de cristinne in Prajituri, 21 Mar 2011 | 5628 vizualizari

 

Usoara, pufoasa si f usor de facut
PS; abia astept zmeura proaspata, din pacate acum am folosit indulcita, la borcan, insa cu proaspata cred ca e si mai si.
Eu am facut 2 tarte, una mai mica si mai subtire si una mai mare cu mai multa zmeura.

 

INGREDIENTE

  • crema de branza mascarpone: 500gr;
  • portocale confiate (dulceata)
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • 1 borcan de zmeura indulcita;
  • 1 cutie frisca lichida 200ml;
  • 1 gelatina;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil)

Se scurg zmeurele si ori se pun toate deasupra una langa alta ori se pun jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecate cu crema de branza. Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti deja asezat frumos si dat la cuptor la alegere, pt a deveni mai crocant (10minute) sau nu.  Se topeste gelatina in sucul compot de la zmeura pe foc si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire tot peste tarta si peste zmeuricile asezate.

Se da la rece minim 4,5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de buna si de pufoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua