Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Usoara, pufoasa si f usor de facut
PS; abia astept zmeura proaspata, din pacate acum am folosit indulcita, la borcan, insa cu proaspata cred ca e si mai si.
Eu am facut 2 tarte, una mai mica si mai subtire si una mai mare cu mai multa zmeura.
Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.
Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil)
Se scurg zmeurele si ori se pun toate deasupra una langa alta ori se pun jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecate cu crema de branza. Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti deja asezat frumos si dat la cuptor la alegere, pt a deveni mai crocant (10minute) sau nu. Se topeste gelatina in sucul compot de la zmeura pe foc si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire tot peste tarta si peste zmeuricile asezate.
Se da la rece minim 4,5 ore (de preferat o noapte).
Este incredibil de buna si de pufoasa !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola