Pentru blat:
Pentru umplutura:
Incalzim cuptorul la 180 grade C. Pregatim prima data aluatul pentru prajitura. Mixam ouale cu zaharul. Apoi adaugam treptat uleiul, mixand mereu. Adaugam alternativ laptele cu faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine. Turnam jumatate din compozitie in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 12 minute. Cat timp sta tava in cuptor, pregatim umplutura. Eu am folosit branza facuta de mine si era mai moale. Daca veti folosi branza cumparata veti adauga un ou in plus. Deci, amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta de vanilie. Omogenizam bine. Dupa ce au trecut cele 12 minute scoatem tava din cuptor. Punem deasupra umplutura de branza. Peste asezam felii de banane. Peste turnam cealalta jumatate de aluat. Dam din nou tava la cuptor 25 minute la 180 grade si 15 minute la 160 grade. Lasam prajitura sa se raceasca in tava. Apoi o pudram cu zahar pudra. Pofta mare!