De obicei la baza acestei prajituri se folosesc biscuitii,dar cum nu aveam in casa decat piscoturi,le-am folosit.Si trebuie sa spun ca au iesit mult mai buni decat biscuitii.
Puneti piscoturile la robot sa-i sfaramati bine.Ii transferati apoi intr-un vas si adaugati untul topit si amestecati bine pana se incorporeaza bine untul in compozitie.
Turnati apoi piscoturile intr-o forma de tort si presati-i bine, pana simtiti ca aveti un blat tare si uniform. Introduceti forma de tort la frigider si lasati-o timp de 10 minute. Intre timp preincalziti cuptorul la 150 de grade si incepeti prepararea cremei de branza.
Intr-un castron mare puneti urda dulce, adaugati zaharul, esenta de vanilie si amestecati bine pana cand omogenizati toate ingredientele. Dupa ce ati obtinut o crema omogena ,adaugati smantana,amestecati bine,apoi incepeti sa adaugati ouale, unul cate unul, pe rand.
Dupa ce ati adaugat toate ouale, adaugati si frisca lichida si amestecati pana obtineti o crema omogena,iar la final puneti amidonul si plicul de CremeOle.Amestecati bine.Scoateti forma de tort de la frigider si turnati crema de branza in forma,apoi introduceti prajitura in cuptorul preincalzit la 150 de grade si lasati-o in cuptor 1 ora si 30 de minute. Dupa ce s-a copt, scoateti-o din cuptor si lasati-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, dati prajitura la frigider si lasati-o la rece minim 4 ore.
Dupa ce au trecut cele 4 ore, scoateti-o din frigider si indepartati inelul formei de tort (ajutati-va de un cutit daca s-a lipit de margini). Dupa ce ati scos inelul formei de tort, presarati zahar pudra pe deasupra si mutati prajitura pe un platou.