Prajitura cu biscuiti si zmeura

de AlexandraCol in Prajituri, 5 Iul 2012 | 11253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 150 ml lapte sau lapte praf
  • 2 linguri de cacao
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 4-5 linguri de zahar
  • 200 grame nuca macinata
  • dulceata de coacaze/ zmeura/ afine dupa preferinta
  • zmeura proaspata pentru ornat
  • esenta de rom
  • Pentru sirop:
  • 1 cana de apa
  • 6 lingurite de zahar
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si zmeura:

Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu nuca, cacaoa, zaharul vanilat, 4 linguri de zahar, esenta de rom si laptele. Se formeaza o pasta pentru umplut.

Intr-o tava se aseaza biscuitii intregi unul langa celalalt, peste care se pune crema obtinuta mai sus. Se mai adauga un rand de biscuiti, apoi insiropam prajitura, peste care se pune un strat de dulceata. La sfarsit si orneaza cu zmeura proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zmeura si atat...