Ungeti tava cu ulei(23 x 33)si acoperiti partea de jos cu hartie de copt. Bateti albusurile adaugand treptat zahăr. În cele din urmă se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi cacao. Amestecati cu lingura pentru a nu se lasa,dati la cuptor(faceti testul cu scobitoarea).
Crema: pune 300 ml lapte pe foc. Bateti galbenusurile si zaharul si apoi se adaugă în amestecul de ou 200 ml de lapte şi amidonul. Se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloase si se adauga peste laptele de pe foc,amestecând constant.Cand se ingroase se ia de pe foc si se lasa la racit.Cand este inca calduta se adauga untul si vanilia.Gelatina se pune la hidratat in cateva linguri de apa rece.Cand s-a hidratat se pune pe baie de aburi pana la dizolvare completa.Se adauga peste budinca si se amesteca bine.(mie mi-a iesit moale crema pt ca am uitat sa pun gelatina)
Dupa ce crema si blatul s-au racit se asambleaza:Blatul se pune intr-o tava curata,se insiropeaza,se distribuie crema de ou,apoi frisca batuta si se acopera cu biscuiti inmuiati in lapte/sirop,lasandu-se spatiu inte ei pentru a putea taia.Se lasa la rece cel putin 3 h.Se orneaza cu ciocolata.