Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

de Merisor in Prajituri, 23 Ian 2014 | 91921 vizualizari

COMENTARII (86)

Cris2711 1

23.01.2014, 20:48

Meri ma bucur ca ai postat reteta,am sa o favorizez,cand o fac si eu...senzationala

T I M E A 1

23.01.2014, 20:51

Minunata! O salvez si eu sa ii fac sotului ca ma tampeste cu prajitura asta. ) Isi cumpara in fiecare saptamana )

T I M E A 1

23.01.2014, 20:52

nu e mult zahar? ai incercat si cu mai putina?

Panacris 1

23.01.2014, 20:54

Super! Eu nici acum nu știu cum să tai prăjitura, noroc că Edi, viitorul inginer a priceput

Constelatialeu 1

23.01.2014, 20:54

E tare buna,dar cand dau de foi,imi vine sa o iau la fuga...

Panacris 1

23.01.2014, 20:55

Timea, nu e deloc mult zahăr E delicioasă crema, ai să vezi Doar că iese foarte multă prăjitură

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:56

O adooor

Merisor 1

23.01.2014, 20:56

Timea, nu e mult zahar, e chiar putin, reteta originala are 800 gr zahar, pentru ca iese foarte multa crema. Nu se simte dulce pentru ca este zahar ars, deci putin amarui

T I M E A 1

23.01.2014, 20:56

Eu nu mananc in general nimic prea dulce de aceea intreb. Eventual fac jumatate de portie, daca zici ca e multa. Pt M ajunge )

Micutza Luana 1

23.01.2014, 20:56

delicioasa praji

Merisor 1

23.01.2014, 20:57

Timea, nu ai mancat la Satic? ) Ti s-a parut dulce?
Deci crede-ma, noi suntem anti deserturi prea dulci ))

Rocsi 1

23.01.2014, 20:58

Arata foarte bine si la gust este nemaipomenita. Poate primesc si eu o bucatica

Merisor 1

23.01.2014, 20:59

Cleme, eu prefer sa fac prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii sunt mai sigura de reusita lor decat de a celor cu blat gen pandispan

deyutzky 1

23.01.2014, 20:59

e grozava

MotanLaOale 1

23.01.2014, 20:59

buna rau

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:59

Ce m-am topit dupa ea la Satic

Merisor 1

23.01.2014, 21:00

Timea, deci, daca o faci pentru prima data, iti recomand mai intai prima varianta, adica reteta originala

T I M E A 1

23.01.2014, 21:01

Meri doar intrebam ca idee, ca sfat. Multumesc

Merisor 1

23.01.2014, 21:01

Cris, am facut multe poze de data aceasta, tocmai pentru a arata cum se taie si cum se unesc sectiunile

Merisor 1

23.01.2014, 21:02

Ruxy drag, ma bucur ca ti-a placut la Satic!

Merisor 1

23.01.2014, 21:02

Timea, pai tot ca sfat ti-am raspuns si eu )))

Merisor 1

23.01.2014, 21:06

Crisulina, sa o faci ca e tare buna!

simona72 1

23.01.2014, 21:06

O prajitura care nu am facut-o niciodata. Delicioasa!

T I M E A 1

23.01.2014, 21:07

Nu mai fac ca am vazut 9 foi si e mai simplu sa isi cumpere in continuare de la cofetarie atat cat ii trebuie lui ) Inca mai sunt in urma cu promisiunea ca ii fac Dobos si acolo sunt doar 6 foi si nu am nervi pt foi )

Sim0na 1

23.01.2014, 21:08

De mult vreau sa fac si eu.. Foarte fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Carpați a la Merișor