O aveam de mult timp pe lista ,este absolut delicioasa !
Blat:
Mixati albusurile spuma cu un praf de sare ,apoi adaugati zaharul si mixati pana acesta se topeste.
Adaugati pe rand cate un galbenus,faina amestecata cu praful de copt si nucile si amestecati usor de sus in jos cu o spatula/tel pentru a nu elimina aerul din albusuri.
Tapetati o tava (35/25 cm ) cu hartie de copt si coaceti blatul in cuptorul preincazlit timp de 25-30 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Crema:
Mixati untul spuma cu zaharul pudra, adaugati treptat nessul si galbenusurile si omogenizati bine compozitia
Intindeti crema peste blatul racit complet si dati prajitura la rece pana se intareste crema.
Pentru glazura topiti ciocolata cu frisca pe baie de aburi ,o lasati la racit apoi o intindeti peste crema de ness.
Se lasa la frigider pana la momentul servirii.
Pofta buna!