Prajitura "Balamuc"

de Kitoka in Prajituri, 10 Feb 2012 | 18125 vizualizari

 

Exact cum si titlul spune reteta prajiturii este un balamuc,deoarece toate ingredientele se pun oricum.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 borcan de gem
  • 2 lingurite de bicarbonat sau praf de copt
  • 2-3 linguri de cacao
  • esenta de rom

Pentru glazura:

  • 50 g unt sau margarina
  • 50 ml de apa
  • 1/2 cana de zahar
  • 3 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Balamuc":

Se amesteca ingredientele toate deodata.

Continutul bine omogenizat se pune la copt intr-o tava unsa cu unt,margarina sau ulei.

Cand s-a copt se scoate de la cuptor si se toarna peste prajitura glazura,care se prepara prin amestecarea ingredientelor si se lasa sa fiarba cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Balamuc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Panacris 1

14.02.2012, 08:04

Bun venit!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:34

Bine ai venit !!!
Ce balamuc aici cu tot felul de retete

dakris 1

17.02.2012, 11:19

Bun venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese