Prajitura Anisoara

de diaconta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 19592 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 300 g nuca
  • 200 gr unt
  • 2 linguri faina
  • praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Anisoara:

BLAT

8 albusuri se bat cu 200 g zahar,se adauga 2 galbenusuri,150 g nuca macinata,2 linguri de faina si 1 praf de copt.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor cam 30 de minute.

CREMA:

6 galbenusuri,200g zahar,4 linguri lapte,1-2 linguri cacao, se fierb pe aburi.

Cand s-a racit,se freaca cu 200g unt si 150g nuca prajita si taiata marunt.

 

Se pune crema peste blat ,iar deasupra cremei se pune glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Anisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

babi5 1

12.07.2013, 18:36

Buna

SuperSimy 1

08.01.2014, 22:52

o prajitura super-delicioasa..prietenii mei au mai cerut o tava

diaconta 1

08.01.2014, 22:54

SuperSimy,chiar delicioasa,uitasem de ea si e atat de simplu de facut.
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu ciocolata