Prajitura Anisoara

de diaconta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 19551 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 300 g nuca
  • 200 gr unt
  • 2 linguri faina
  • praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Anisoara:

BLAT

8 albusuri se bat cu 200 g zahar,se adauga 2 galbenusuri,150 g nuca macinata,2 linguri de faina si 1 praf de copt.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor cam 30 de minute.

CREMA:

6 galbenusuri,200g zahar,4 linguri lapte,1-2 linguri cacao, se fierb pe aburi.

Cand s-a racit,se freaca cu 200g unt si 150g nuca prajita si taiata marunt.

 

Se pune crema peste blat ,iar deasupra cremei se pune glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Anisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

babi5 1

12.07.2013, 18:36

Buna

SuperSimy 1

08.01.2014, 22:52

o prajitura super-delicioasa..prietenii mei au mai cerut o tava

diaconta 1

08.01.2014, 22:54

SuperSimy,chiar delicioasa,uitasem de ea si e atat de simplu de facut.
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si ciocolata