O prajitura usoara, ce pare ninsa.Daca aveti in congelator albusuri ramase de la alte preparate, e momentul sa le folositi.
Pentru blat batem albusurile tinute la temperatura camerei cu un praf de sare pana se intaresc . Adaugam zaharul si batem in continuare pana capata consistenta unei smantani groase . Adaugam nuca de cocos ,coaja de lamaie si faina si amestecam usor cu o lingura de lemn.Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pana blatul se rumeneste, apoi il scoatem si il lasam la racit .
Pentru crema scurgem compotul de ananas .Punem gelatina la hidratat in 50 ml apa . Incalzim bine zeama de la compot in care am pus 1-2 linguri de zahar , dupa gust.Punem gelatina in siropul fierbinte, amestecam bine pana gelatina s-a topit definitiv, apoi turnam siropul peste fructele de ananas in timp ce mixam.Batem frisca tare si o adaugam la compozitia racita .Intindem crema peste blatul de cocos in tava in care a fost copt. Presaram deasupra fulgi de cocos si dam la frigider pentru cel putin o ora, apoi o portionam dupa preferinta si o ornam cu frunze de menta.