Potcoave cu cacao

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4177 vizualizari

 

Eu pregatesc fursecurile pentru craciun la inceputul lunii decembrie.Stiu ca ele daca stau pana de craciun gata pregatite,se fragezesc.As fi vrut sa postez cateva dintre retete inainte de craciun dar pentru ca am cam fost ocupata in ultima perioada,doar acum reusesc.

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 3 galbenusuri;
  • 1 lingurita pudra de scortisoara;
  • 200 g faina;
  • 40 g cacao;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • 1225 g alune macinate.
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata menaj;
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave cu cacao:

Se amesteca pe rand toate ingredientele si se framanta un aluat.Se formeaza potcoave si se coc in tava tapeteta cu hartie de copt 15 min. in cuptorul preincalzit,la 180-200 grade celsius.In acest timp pe abur pregatim glazura,radem ciocolata si adaugam cele doua linguri de ulei.Amestecem pina devine fluida.Dupa ce s-au copt inmuiem capetele in glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoave cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mena29 1

28.12.2010, 16:16

Da Ela,stau si sunt tot mai bune

mena29 1

28.12.2010, 16:19

Kamy eu stau bine la capitolul rabdare

Valclaudia 1

26.01.2014, 08:20

sunt super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Desteapta