Porumb copt (la gratar)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 3402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de porumb in lapte
  • sare si chilli dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt (la gratar):

Curatam stiuletii, ii asezam pe gratar, ii intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni frumos si uniform.

Cand sunt bine copti, presaram sarea si chilli dupa gust.

Se servesc calzi, cu pofta!

TIPS-URI

1

Optional, se poate adauga un cub de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt (la gratar)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porumb copt