Porumb copt la gratar

de COSTEO in Mancaruri de legume, 16 Aug 2013 | 7463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 porumbi in lapte
  • sare
  • usturoi pentru mujdei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt la gratar:

Porumbul cel mai bun pentru al pune pe gratar sau in jar este cel in lapte.Inlaturam panusele,si se pune in jar sau la gratar ,folosind,lemn si carbuni.Se intorc pe toate partile pentru a se face frumos si bine,pentru a fi usor cand ii intoarcem pe toate partile,putem folosi,un cleste sau bete de frigarui.Se serveste cu sare si cel mai bun este cu mujdei de usturoi pe care toata lumea stie sa-l prepare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]