Portofele cu sunca si mozzarella

de Irina in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 6151 vizualizari

 

Matei nu mananca pateuri cu branza. Never! Dar a fost extaziat cand mami i-a facut intr-o seara niste portofele cu sunca si mozzarella.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de sunca
  • 200 grame mozzarella 
  • foietaj de placinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu sunca si mozzarella:

Foietajul se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Intre timp taiem sunca in cubulete iar mozzarella o dam pe razatoare.

Taiem dreptunghiuri sau patrate din foietaj si pe o jumatate punem sunca si mozzarella. Impaturim, apasam usor marginile si presaram si pe deasupra putina mozzarella. Asezam portofelele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor cam 20 minute, pana se rumenesc nitel.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)