Portofele cu ficat

de Ligia Bxl in Ficat, 21 Ian 2011 | 6621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de aluat foietaj
  • 500 gr de ficat de pasare
  • 125 gr de smantana
  • 2 lingurite de mustar
  • faina ptr incorporat ficatii
  • sare si piper
  • ou ptr uns
  • ceapa verde fina ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ficat:

Intr-o tigaie cu ulei se rumenesc ficatii care i-am trecut prin putina faina. Separat intr-un bol se amesteca smantana cu mustarul si se adauga sare si piper dupa gust.

Foaia se intinde pe planseta de lucru si se fac patrate unde in mijlocul fiecaruia punem ficat si putin sos de smantana, apoi rulam bine si lipim foaia sa nu curga compozitia. Se pun in tava pe foaie de copt, se ung cu putin ou batut si ceapa verde fina tocata. Se dau la copt sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ficat