Porc Vietnamez

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 10499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc taiata cuburi
  • 4 morcovi mici intregi
  • 200 ml compot de ananas
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Vietnamez:

Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic.

Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba incet.

Cu 15 minute inainte sa-l iau de pe foc am adaugat si ananasul. Se serveste cu orez simplu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ama 1

16.01.2010, 22:08

inca pozele nici nu fac dreptate acestei retete. de cand am incercat-o a ramas una dintre favoritele noastre

Teo 1

16.01.2010, 23:04

pt.ca seara ,tarziu am timp pt. calculator pana adorm am in imagine toate retetele expuse si simt cum pun pe mine.

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor