Spalam carnea apoi o taiem cubulete mici.. O punem intrun bol si adaugam amidonul, 1 lingura sos de soia si piper. Amestecam bine.
Intr-un wok incingem putin ulei de masline si adaugam carnea. Lasam sa se prajeasca pe toate partile apoi o scoatem pe o farfurie.
In acelasi ulei adaugam usturoiul pisat si ghimbirul ras si calim putin. Adaugam apoi ardeiul si morcovul taiate ( de preferat sa fie taiate julienne). Eu am folosit tot din congelator si au fost taiate cubulete.
Lasam cateva minute sa se caleasca apoi adaugam bulionul (daca este prea gros il putem subtia cu putina apa) si ananasul taiat cubulete.
Amestecam sosul de soia cu otetul si zaharul si le adaugam in wok. Lasam sa fiarba 5 minute, pana se inmoaie legumele si se leaga sosul. Daca este prea subtire mai putem adauga 1/2 lingurita amidon desfacut in putina apa. La mine nu a mai fost cazul.
Pana fierbe punem o oala cu apa si sare pe foc, in care vom fierbe taiteii. cand incepe sa clocoteasca adaugam taieteii sii i fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adaugam apoi in wok carnea si lasam cateva minute. Stingem focul si adaugam taiteii scursi bine de apa.
Amestecam si servim cald.