Porc fals umplut cu branza

de rivka in Piine, 11 Mar 2010 | 5157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie uscata sau drojdie proaspata
  • 3 linguri varf de zahar
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • umplutura branza telemea 250 grame
  • pt uns
  • 1 galbenus amestecat cu putin lapte
  • susan
  • mac
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc fals umplut cu branza:

Se face coca intr-un vas de bucatarie amestecandu-se cu mana faina cu drojdia si ouale, zaharul si sarea si apa calduta cat cuprinde, aluatul se framanta cateva minte cu mana.

Se acopera si se lasa la dospit la loc caldut.

Se intinde aluatul pe masa cu sucitorul, in mijloc se aseaza felii grosute de branza.Aluatul se impatura , se intoarece.Din putin aluat pus deoparte de face cu mana un cerc(ratul) se lipeste, se fac gaurile nasului prin intepare.La fel se prcedeaza cu urechile, codita si picioarele.

Se aseaza pocul in tava pe hartie de copt se unge cu galbenusul cu putin lapte.In gaurile pt ochi (impunse) se pune putin mac (ochii) , petele porcului se fac presarandu-se putin susan.

Se mai lasa putin la crescut se da la cuptor la cca 180 gr cca 40 min.

Se lasa la racit se taie rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc fals umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

susu 1

10.02.2011, 15:12

superb porcusorul tau, de ce l-ai intepat?

adasev12 1

10.02.2011, 15:28

bun tre sa fie
saracutu...l-ai sacrificat.... ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu dovlecei