Porc cu seminte negre de mustar si legume

de papabundetot in Porc, 9 Aug 2014 | 4902 vizualizari

 

Pranzul de astazi a fost ceva extrem de aromat,ce va si recomand sa incercati,cu ingrediente putine dar savuroase.

In general as spune despre mine ca in materie de gusturi si mancarururi sunt oarecum atipica,pentruca nu pot manca aceeasi mancare de 2 ori si ori de cate ori gatesc cate ceva,dau un alt gust preparatului,chiar daca ingredientele de baza ar fi cam acelesi.

 

INGREDIENTE

  •  7- 8 felii pulpa de porc
  • 1 lingurita curry praf
  • 50 ml lapte
  • boia iute
  • nucsoara
  • ulei de trufe albe
  • otet balsamic
  • 1 lingurita seminte negre de mustar
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • morcovi
  • boia
  • sare
  • ulei de porumb
  • seminte mustar,
  • seminte fenicul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu seminte negre de mustar si legume:

Am marinat carnea in lapte,ulei de trufe albe,curry,boia,nucsoara,am lasat-o sa stea in acest amestec 3-4 ore,apoi am pus peste carne cateva seminte de mustar negru si fenicul,zdrobite putin in mojar si am bagat-o la cuptor la foc mic impreuna cu marinata in care a stat, unde am lasat-o pana cand s-a inmuiat bine,spre final am dat focul mai tare pentru a o rumeni frumos.Cartofii si morcovii i-am taiat in bucati potrivite ca si marime,am pus peste ei sare,curry,boia,putin ulei de porumb si i-am pus intr-o tava tapetata cu o coala de hartie de copt inmuiata in apa rece si stoarsa bine.Hartia de copt am taiat-o mai mare in asa fel incat sa acopere atat fundul tavii dar si legumele din ea.Am lasat legumele sa se faca la foc mic si apoi le-am condimentat spre final si pe ele cu seminte negre de mustar si seminte de fenicul.Un preparat usor as spune eu,cu arome deosebite si echilibrate…exact pe gustul meu Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu seminte negre de mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Telinessia alcoolica sau tocana de carne cu telina si vin