Pogaca

de RalukaToprak in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 18574 vizualizari

 

Sunt tare delicioase,este o reteta turceasca :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 200 gr margarina sau unt
  • 250 gr iaurt
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 gr praf de copt
  • 200 ml ulei
  • branza ptr umplutura
  • susan
  • galbenus ptr uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogaca:

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se formeaza cu mana bilute pe care le desfacem.

Se pune branza rasa in mijloc si se lipesc.

Se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,se ung cu galbenus de ou si se presara susan pe deasupra.

Se dau la cuptorul incins dinainte la 180°c pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ela 1

03.05.2014, 13:59

nilgun 1

03.05.2014, 15:44

pogaca....se citeste fara accent pe g...sunt delicioase....

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:20

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu branza grasa -Pogácsa